Hírek

Jelenleg nincsenek friss hírek.

iksz.hu

Bevezető

Alkotók

Hírek

Modulok

Novellák

Szavazások

Listák

Túlélők Földje Térkép

Admin felület

A többiek - angolul

RPGnet

Pen & Paper

GamingReport.com

Places to Go, People to Be

Open Gaming Foundation

RPG-Create

A többiek - magyarul

Az Elf Könyvtár

Chi Borg Online

Fantasy Centrum

RPG.HU

Darklords

Kaos A.D.2040

Az Alkony világa

Wheel of Time

COLLEGIVM GLADIATORIVM

Tribute to Douglas Adams: May 25th www.iksz.hu

i g e n   k ö n n y ű   s z e r e p j á t é k

Általános szerepjáték bármilyen helyszínre

h í r e k

2002 május 9.: TFT: sok-sok újdonság
 
Rengeteg minden változott a Túlélõk Földje Térképben. Az elsõ, legfontosabb a sebesség: már nem sok apró mütyür térképkockát kell megvárni, hanem egy nagyot, ami a kisebb cellaméret miatt hatékonyabb. Hiszen, ha egy 20x15-ös mezõt böngészel, az 300 különálló kép! A gyorsítás kedvéért ki lehet hagyni az ikonok kirajzolását is. Végre ismét le lehet tölteni a térképet MAP.DAT formában, hogy otthon is lehessen használni az adatbázist. Az SF_MAP.LST pedig az itt megtalálható tárgyak listája, ami szintén az SF_MAP-hoz kell.

Ám a legnagyobb újítás a keresõoldalon van: a módosítás hõtérképhez be lehet írni, hogy hány napnyit érzékeljen. Így a keresés mögötti térképen a kéktõl (hideg: legrégebbi) a vörösig (meleg, legfrisebb) terjedõ skálán látható a frissítés. Referenciaként a térkép tetején megtalálható a teljes színskála.

Nemsokára pedig beindul a nagyüzem, az önkéntes automatikus térképészeti csapat, amit a Beholder Kft. és Erynome indított útjára. Ezeket a frissítéseket a TFT is felhasználja, nem beszélve a még tökéletesebb, még pontosabb stb. fordulófeladásról, amivel már látványos eredményeket értem el tesztkörnyezetben. Ezzel lehetõség lesz úgy frissíteni a térképet, hogy a fordulódat (ahogy megkaptad a html-t email-ben) felküldheted értelmezni. Ekkor pontosabb eredmények kerülnek a térképre (pl. a templom nem oltár lesz, rombolt tereptárgyak), felhasználjuk a referenciát az adatbázis bõvítésére, és a hyper-t is segítjük majd az enciklopédiák gyûjtésével. (julian7)

Szólj hozzá!

Email címed:
Hozzászólás:

Copyright ©1997-2002 Nagy Balázs <js@iksz.hu>