Hírek

Jelenleg nincsenek friss hírek.

iksz.hu

Bevezető

Alkotók

Hírek (Az iksz.hu környéki hírek és hozzászólások)

Modulok

Novellák

Szavazások

Listák

Túlélők Földje Térkép

Admin felület

A többiek - angolul

RPGnet

Pen & Paper

GamingReport.com

Places to Go, People to Be

Open Gaming Foundation

RPG-Create

A többiek - magyarul

Az Elf Könyvtár

Chi Borg Online

Fantasy Centrum

RPG.HU

Darklords

Kaos A.D.2040

Az Alkony világa

Wheel of Time

COLLEGIVM GLADIATORIVM

Tribute to Douglas Adams: May 25th www.iksz.hu

i g e n   k ö n n y ű   s z e r e p j á t é k

Általános szerepjáték bármilyen helyszínre

h í r e k

2001 október 17.: Új elérési cím
 (0 hozzászólás) Hozzászólások
Nemrég óta megváltoztattam az elérési címet www.iksz.hu-ról iksz.hu-ra. Ennek leginkább az az oka, hogy ha egyszer elkészül a portálrendszer (a tervezési fázis nagyon végén vagyunk, az implementáció sokkal rövidebb lesz), akkor már ne a régi névvel kerüljenek szembe a látogatók. Egyébként ma nyitott meg a második portál, amit még az elõzõ verzióból építettem fel (az elsõ a mára már nem mûködõ geekfinder.hu, a második a e-kereskedelem online villanylap. Tehát a fejlesztés nem állt le, vagy ha igen, akkor gõzerõvel újra elindult! (julian7)
2001 augusztus 13.: Profilváltás
 (0 hozzászólás) Hozzászólások
Most, hogy mindenki lassan a nyári pihenõjébõl visszaér, közzé teszem azt a gondolatot, ami már nagyon régóta érlelõdik bennem, és még nem szóltam róla, csak néhány embernek. Az ötletem abból áll, hogy fórumot nyújtsak a magyar szerepjátékos, fantasy, sci-fi alkotóknak, illetve a történelmi hagyományõrzõ kezdeményezéseknek (nem, nem néptánckörre gondolok). Már el is neveztem ,,Magyar Szerepjátékos Mûhely''-nek. Itt lehetne minden alkotónak hírcsatornája, linkgyûjtemény, fórum, eseménynaptár, dokumentumtár (nem szükséges itt tárolni, elég, ha a link megvan rá), amikre mind szavazni lehet, és hozzá lehet szólni. Az Igen Könnyû Szerepjáték pedig ennek részeként létezne tovább. A szoftver még nincs kész, de már írjuk. Hipp-hopp összedobok egy szavazási felületet is, hogy kiderüljön, tetszik-e? (julian7)
2001 május 22.: Törölközõnap!
 (0 hozzászólás) Hozzászólások
Mint ahogy azt már bizonyára mindenki tudja, Douglas Adams múlt hét pénteken, 49 korában tragikus hirtelenséggel elhunyt. A törölközõnappal neki kíván minden stoppos emléket állítani. További információk: www.towelday.org. Pénteken majd kiderül, hogy ki tudja, hol van a törölközõje! (julian7)
2001 április 12.: Utolsó szavazás a harcrendszerrõl
 (0 hozzászólás) Hozzászólások
Ha már kipróbáltad, vagy legalábbis elolvastad az új harcrendszert, szavazz rá! Ha jó a rendszer, akkor a következõ szavazás a fejlesztés újabb irányáról fog végre szólni. (julian7)
2001 április 10.: Új harcrendszer
 (0 hozzászólás) Hozzászólások
A játék új harcrendszert kapott. A lényege az, hogy a karakter egyszerre nem csak egy cselekvést, hanem egy egész cselekvéssorozatot hajthat végre. Az új fázisrendszer bármikor felcserélhetõ (no persze, nem harc közben) a folyamatos rendszerû harccal. No igen, azért néhány hibát is kijavítottam a rendszerben. Ám ez nem jelenti azt, hogy ez a rendszer nem mozgó célpont. Sajnos emögött nincs még tesztjáték, ami pedig nagyon kéne. (julian7)
2001 február 22.: Szavazási hiba
 (0 hozzászólás) Hozzászólások
Sajnos volt egy kis hiba a szavazógéppel, így kénytelen voltam érvényteleníteni néhány szavazatot. Így, aki a második pontra (minden maradjon a régiben) szavazott, az szavazzon újra. (julian7)
2001 február 18.: Új szavazás: mi legyen a harcrendszerrel?
 (0 hozzászólás) Hozzászólások
A legutóbbi szavazás alapján bár sokan vannak a rendszer mellett, még több ellenzõje van. A mostani szavazás arra keresi a választ, hogy mi legyen? A lehetõségek között van a folyamatos harcrendszer elhajítása, de az is, hogy a mostani felépítést nem kell megváltoztatni. Az arany középút az érdemei elismerése melletti nyugdíjba (azaz kiegészítõbe) vonulás, hogy az alapmodulban megüresedett helyre egy egyszerû, kör alapú harcrendszer kerüljön. (julian7)
2001 január 25.: Megjelent az OpenRPG 0.7.2a
 (0 hozzászólás) Hozzászólások
Már régebben hírt adtunk a rendszerrõl, bár akkor még nagyon gyerekcipõben volt, de a rendszer ígéretesen fejlõdik. Hajrá! www.openrpg.com (julian7)
2001 január 2.: Újabb szabálymódosítások
 (0 hozzászólás) Hozzászólások
Új verzió jelent meg az alapszabályból. A mostani verzióban néhány, az eddigi tesztjátékok során felismert kényelmetlenséget, hibás szabályt, és a táblázatok rossz elhelyezését orvosoltuk. A karakterlapban is történt egy-két változás, de terveink szerint majd csak akkor jelenik meg, ha már lesznek NJK karakterlapok is. (julian7)
2000 december 6.: Szavazás a harcrendszerrõl
 (0 hozzászólás) Hozzászólások
Lezárult az IKSZ játszhatóságáról szóló szavazás. A nagyon reprezentatív társaság a fegyvereket emelte ki hiányzóként. Az új kérdés a nemrég megjelent harcrendszerre vonatkozik: szerinted használható a kör nélküli harc? Szavazz az iksz.hu fõoldalán! (julian7)

« Előző | Utolsó »


Copyright ©1997-2002 Nagy Balázs <js@iksz.hu>